October 24, 2012

11:11

heipsan taas!

Päätin nyt ihan tiistai-illan kunniaksi väsätä tämän haasteen, josta mainitsinkin viime postauksessa :') Maria haastoi mut tällä kertaa, joten kiitosta hänelle! oon tehnyt tällaisen haasteen jo pari kertaa aiemminkin, mutta anti mennä, kun mulle tällainen heitettiin.


This little award is all about discovering new blogs and helping those with less than 200 followers to get recognised.
1. Each person tagged must post 11 things about themselves.
2. They must also answer the 11 questions the ' tagger ' has set for them.
3. They must create 11 more questions to ask bloggers they have decided to tag.
4. They must then choose 11 bloggers with less than 200 followers and tag them in their post.
5. These lucky bloggers must then be told.
6. There's no tag backs.


11. things about me

1. Olen todella itsepäinen persoona, kun sille päälle satun ja ihan kyllä muutenkin. Pienempänä kiukuttelin, jos en saanut esimerkiksi jotain lelua, jonka olisin niin kovasti halunnut. 

2. Oon huono muokkaamaan kuvia tai koodailemaan. Tätäkin blogia oon muokannut ihan hemmetin monta vuotta, kunnes sain siitä ihan siedettävän näköisen. Onnistuin myös ihan vasta vähän aikaa sitten sattumalta tajuamaan, miten tuollaisia ihan kivoja headereita tehdään, joten aion tästä lähin tehdä semmoset pääasiassa itse! 

3. Rakastan pienen pieniä yksityiskohtia elämässä, kuten vaikka esimerkiksi lempparivillasukkien käyttö syksyllä sekä talvella, oman kodin turvallinen tuoksu, kun tulee joltain reissulta takaisin, rutiinit, joihin on elämänsä aikana ehtinyt tottua, tavaroiden löytyminen omilta paikoiltaan sekä vanhojen kirjojen - omien sekä kirjastonkirjojen - ihastuttava tuoksu.

4. Oon aina rakastanut Disney-elokuvia ja lempparit on ehdottomasti Leijonakuningas, Pieni merenneito, Aladdin, Oliver ja kumppanit sekä Aarreplaneetta. En kyllä tiedä löytyykö ainuttakaan Disney-elokuvaa, josta en pitäisi edes vähän! + osaan lähes kaikkien Disney-elokuvien vuorosanat ulkoa. 'nuff said.


5. Mulla on ihan kamalan herkkä iho. voin saada mustelmia ihan vaan pelkästään siitä, jos raavin omaa ihoani ihan kamalasti. Tossa taisin edellisyönä raapia säärtä ihan kamalasti, koska siinä on nyt ihan kamalan kokoinen mustelma. Myös jos viilaa kynsiä, mutta se kynsiviilan pinta hipaisee vahingossa mun ihoa niin se saattaa sattua ihan älyttömästi. Kaikki jutut eivät tietenkään satu.

6. En osaa piirtää, oon enemmänkin kirjoittajaihminen.

7. Mä oon perfektionisti ja mua ärsyttää esimerkiksi se, jos kirjoissa on virheitä. jään aina jummaamaan jotain kohtaa, jos löydän virheen ja sitten alkaa nyppiä. kiinnitän todella helposti huomiota virheisiin ja se ärsyttää mua, koska sitten samalla mun asenne saattaa muuttua vähän negatiivisemmaksi, ei kuitenkaan missään ihan niin hirveissä määrin mut ainakin vähän kuitenkin! 

8. Mä rakastan neuleita ja pitkähihaisia paitoja. 


9. Oon aikalailla kaikkiruokainen, mutta löytyy muutama ruoka, josta en niin hirveästi pidä; silli, kylmä kala - sen pitää siis olla uunissa tai mikrossa lämmitettyä ainakin mulle -, hernekeitto, broilerikeitto, puolukkahillo, ravut ja kinkkuviipaleet. saatan joskus syödä kinkkua, mutta pääasiassa pyrin karttelemaan sitä kaikin mahdollisin tavoin. 

10. Tykkäisin leipoa, jos osaisin. 

11. Olin ennen nopea juoksemaan, mutta nykyään en oo enää niin nopea. En mä mikään hidaskaan ole, mutta voi kumpa voisin palata ajassa taaksepäin niihin hetkiin, jolloin mun nopeaa juoksutahtiani arvostettiin. ne on ollut hienoja hetkiä, tiettekste? :')


11 questions

1. Mikä on tärkeää sinulle elämässä?
Perhe, ystävät, läheisyys, musiikki, elokuvat, kirjat ja kaikki tuollaiset muut vähän pienemmät asiat, jotka ovat mulle tärkeitä ja joista pidän. 

2. Mikä olisi unelmapäiväsi ohjelma?
Herätä virkeänä aikaisin, nähdä auringonnousu ihmisen kanssa, jota rakastan, pitää leffamaratoni, syödä hyvää ruokaa jossain hienossa ravintolassa ja nautiskella illalla läheisyydestä läheisimpien ihmisten kanssa. silloin voisi myös katsoa vaikkapa jotain yltiöhyvää tv-sarjaa joko ihan televisiosta tai dvdltä.

3. Oletko tyytyväinen elämäntilanteeseesi?
en nyt tiedä, voisihan sitä tyytyväisempikin olla! 

4. Jos sinun täytyisi luokitella itsesi johonkin kategoriaan (hevari, hippi...) niin mikä olisit?
Ai ihan nykyisen pukeutumiseni perusteella? no, oon aikalailla tavis enkä tiedä lasketaanko se miksikään kategoriaksi XD ennen olin sellainen ernuhtava, mutta en kaiketi enää. Vastaan siis tavis! Mutta jos tää on sellainen ns. mielipidekysymys niin kaikista mieluiten olisin hipsteri!


5. Mitä tykkäät kuunnella?
Musiikkia, kaupungin ääniä aina välillä, tuulen huminaa, lehtien rapinaa, matalaa puheääntä, vitsejä ja hiljaisuutta. 

6. Pitääkö sinun mielestäsi blogissa olla enemmän kuvia kuin tekstiä? 
no kyllähän se ulkoasu näyttää ihan kivalta, jos on enemmän kuvia, mutta ei se imo ole mitenkään pakollista. Musta blogit on kivoja, vaikka löytyisi vähän enemmänkin tekstiä. kuvat tietty värittää tekstiä niin ehkä ihan sen puolesta voisin sanoa, että empä tiiä, se on vähän fifty-fifty!

7. Kerro missä näet itsesi 10 vuoden päästä.
En näe itseäni missään, koska en osaa katsoa noin monta vuotta eteenpäin. elän hetkessä, sen näkee, missä oon kymmenen vuoden päästä. 

8. Onko mielestäsi tärkeää antaa kaikille hyvä kuva itsestäsi?
Onhan se ihan semitärkeää, eli kyllä! kuka nyt haluaisi typerältä tai idiootilta näyttää muiden silmissä? se on sitten eri juttu, kun ihmiset oppivat tuntemaan toisensa paremmin ja mielipiteitä löytyy jos johonkin junaan.


9. Mitä jos sinut karkotettaisiin Suomesta? Minne lähtisit ja miksi?
Olishan se aika kamalaa. Lähtisin varmaan johonkin sellaiseen maahan, jonka kieltä osaisin ja ymmärtäisin edes vähän. tyyliin siis Englanti, Italia, Ranska, Espanja, Japani, Saksa tai Kreikka ihan muuten vain, koska siellä on niin kivaa, vaikken kieltä ymmärräkään. 

10. Onko sinulla isoja salaisuuksia?
Onhan mulla. kaikki eivät tiedä kaikkea mun elämästäni tai mun asioistani. 

11. Ostatko mieluummin uutta vai pistät vanhaa kiertämään?
 ostan sekä uutta että pistän vanhaa kiertämään, en osaa sanoa kumpaa mieluummin.


my 11 questions:
1. Kumpaa kieltä haluaisit opiskella mieluummin, italiaa vai ranskaa? Miksi?
2. Oletko koskaan tehnyt jotain tyhmää hiuksillesi ja katunut myöhemmin?
3. Tykkäätkö enemmin kirjoittaa vai lukea?
4. Kaikkien aikojen lempibiisisi?
5. Kuinka paljon käytät rahaa kuukaudessa kauneudenhoitotuotteisiin?
6. Oletko ollut koskaan mustasukkainen?
7. Läppäri vai järjestelmäkamera, ja miksi? 
8. Musiikki vai elokuvat?
9. Tykkäätkö enemmän kissoista vai koirista?
10. Mikä on mielestäsi ihanin Disney-elokuva?
11. Panostatko kouluun?

people I tag:

heipsun! n__n

3 comments:

 1. uu kiitos haasteesta! :) voisin vaikkapa tän tänään heti toteuttaa... c:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olepa hyvä, mielellänihän mä tällaisia haasteita muille heittelen! :>

   Delete
 2. Liked your blog! Follow each other on GFC?

  http://www.lookbookunlimited.com/

  ReplyDelete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!