September 5, 2012

Love Still Goes On

helou!

Apua, nyt on jo syyskuu! Okei, jos mä ihan rehellisesti sanon niin ihan hyvä vain, koska pian on ylppärit ja sitten ne onkin jo ohi ja pääsen nauttimaan seuraavasta jaksosta, joka on todella rento! Ensi jaksossa mulla on siis vain englantia, italiaa, ranskaa, äikkää ja psykaa! Täytyy kyllä vielä miettiä otanko tuon ranskan kokonaan pois, mutta voi olla, etten ota, koska en halua menettää ainuttakaan tuntia mun lemppariopettajalta :') Ja tänään meillä oli terveystiedon prelit ja meni ihan kivasti jeejee!


En muista mainitsinko täällä blogin puolella, mutta mulla on ihan kamalan helpottunut olo, kun sain kuulla, että pääsin MAB6-uusintakokeesta läpi! 13/36 pistettä ja kaksi tehtävää aivan täysin oikein *-* mulle ei ole vielä kertaakaan lukion matikan kokeissa käynyt näin onnekkaasti, että kaksi tehtävää on mennyt aivan täysin virheettömästi. Kuvat by minä ja Roosa!

Viime torstaina eli 30.pv elokuuta Jiipee pääsi inssistä läpi ja myöhemmin samana päivänä me lähdettiin ajelemaan kera Juuelin ja Daalin! pakko myöntää, että oli tosi outoa olla Jiipeen kyydissä ja vielä etupenkillä ihan vieressä katsomassa, miten hän ajaa :') ei sen puoleen, hyvin herra ajoi ja oli todella mukava päivä. Mun piti olla joskus kuuden-seitsemän aikaan kotona, mutta olinkin kotiportilla vasta joskus vähän ennen yhdeksää hupsii. Pikkasen toi mun aikatauluni heitti ja isi oli ihmetellyt, että missä oon, mutta no onneksi olin hyvässä seurassa!

Ja niin kuin monet muutkin ihmiset, mie oon ihan hurahtanut instagramiin :-D mulla ei siis itselläni ole sellaista puhelinta, johon olisi mahdollisuus saada kyseinen sovellus, joten oon päivät pitkät vain näpsinyt Kaurin kännykällä kuvia ja tässä seuraavaksi pientä kuvakollaasia!tässä on siis vain pieni osa niistä instagramkuvista, mutta nauttikaa nyt ekana näistäkin :') Kaurin instagram on täynnä kaikkia ihmeellisiä ja ei-niin-miesmäisiä kuvia ehhehehee.

Huomenna meen Emman luo koulun jälkeen, torstaina Jiipeelle, perjantaina onkin sitten se kauan odotettu TJ100 ja lauantaina suuntana Tampere! lauantaina olisi myös ruotsin yo-kuuntelihappeningit, mutta no can do; en osallistu ja se on ihan fine mun ropolle. en sitten tiedä onko tämä ihan fine ruotsin opelle aka Ripelle :-D No, anyhow! mun oma ropo tietää mun esteestäni, joten se on tärkeintä n__n Ja ensi viikolla 14.pv nokka kohti Helsinkiä, koska PLACEBO !!!! Anyone else coming ?

heipsun ja ensi kerralla lisää, adios n__n

ps. 


SKINS PARTIES @ HELSINKI 5.10.2012 w/ FREDDIE & JJ !!!! *U* pakko päästä!

pps. kaikki mun blogin kuvat eivät nyt syystä tai toisesta näy, koska photobucket on pahalla päällä. toivottavasti tilanne korjaantuu yön aikana!

No comments:

Post a Comment

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!