August 11, 2012

Starting a life at school + some new gets!

heipsun!

Tänään mulla siis tosiaankin alkoi koulu :') Mun mielestäni tämän päivän valitseminen koulun alkamispäiväksi oli oikeastaan aika turha; alkuviikko oli vielä kesälomaa, sitten nyt perjantaina piti mennä käymään koululla ja sitten koittikin jo taas viikonloppu. hieno homma, hermanni! Jonkun älykkään henkilön ihana älynväläys :-D Okei, täytyy myöntää, että oli ihanaa päästä näkemään kavereita ja tajusin, että tuolla bussipysäkillä auringossa seisominen ja musiikin kuunteleminen omasta soittimisesta on jotain parhautta! en kyllä yhtään tykännyt, että meni rahaa niin paljon bussimatkoihin, kun ei vielä yhden päivän takia viittitty ladata mun bussikorttia. angst, mut hei, elämä on ja eiköhän me kestetä se!

Tänään näytin eniveis tältä:


kauluspaita kirppis / neule H&M / minishortsit GT / pikkulaukku Seppälä

Näytin Mikon mielestä joltain bisnesnaiselta :-D vielä, kun olisi ollut sellainen korkeavyötäröinen, ihoa myötäilevä hamonen niin olisi ollut ehkä täydellinen bisnesnaisen asukokonaisuus! yritin hakea sellaista koulutyttö-vaikutelmaa, mutta hame olisi ehkä ollut parempi vaihtoehto kuin minishortsit... täytyykin katsoa kirpparilta josko löytyisi sellaista kivanlaista hametta ja krakaa! :')

Koulussa ei tapahtunut mitään sen erikoisempaa. Abit meni kuuntelemaan saliin rehtorin puhetta, oltiin omissa kotiluokissa, käytiin läpi opinto-opasta, omia papereita ja saatiin kysellä ropolta, jos oli jotain ongelmia. Itse onneksi selvitin jo oman huutomerkkimuistutukseni, elikkäs MAB6-kurssin uusintakokeen ja koepäivä onkin jo parin viikon päästä, hui! täytynee ruveta lukemaan ahkerasti.
Seuraavaksi kuvia muutamista jutuista, joita oon hommaillut!


13 ja risat kirppis 2€ / L-koodi vol. 2 kirppis 3€ / Pearl Harbor kirppis 2,50€ / It's kind of a funny story Anttila 10€ ( tämä leffa tosin on Iidan )


siniset kuulokkeet Anttila 17,95€

nämä on täydellisen väriset ;----; meinasin ostaa uudet pinkit, mutta päädyin näihin, koska halusin jotain uutta! Ja joo, nämä on jotkut miljoonannet kuulokkeet, jotka olen hommannut itselleni elämäni aikana... XDFjällräven Kånken liila reppu Partiovaruste 54,95€ unelmaostos! finally it's mine ´wwww`

Ostin myös UFFilta eilen Jiipeen kanssa kaupungilla hengaillessani varsin ihanan vaatekappaleen kahdeksalla eurolla, mutta unohdin kuvata sen, ennen kuin heitin sen pyykkiin. Siitä siis kuvaa vaikka ensi viikolla! mutta voin kertoa, että se on imo kiva, vaikka uskoakseni monilla on sen tyylisiä vaatteita. anyhow, meikä tykkää!

Koulukirjoja en ole vielä ostanut, koska en ole löytänyt mistään mitään kirjalistaa, mutta... ehkä ensi viikolla sitten vaikka heti maanantaina tai tiistaina :') ostan samalla vihkoja ja lyijyä ja kaikenlaisia muita oleellisia juttuja, joten ehkä pääsen päivittämään ensi viikolla enempi! Huomenna oon menossa Santerin ja Iidan kanssa bibittämään jonnekin ja sunnuntaina onkin pihakirppis Portsassa. Saa nähdä millainen olotila on, että voinko edes mennä... :-D
Siinä meidän pupunen uupuneena aww ´wwwww`

Sain muuten eräs ilta sellaisen inspiksen, että teempäs sellaisen cosplay-kollaasin hahmoista, joita haluaisin cossata tulevaisuudessa. no, tulipahan tehtyä kaksi kollaasia, mutta ensimmäisessä kollaasissa on ne, joita haluaisin kaikista eniten cossata![1.] Ciel in Wonderland [2.] Shion ( joops, en teekään tätä cossia Traconiin ) [3.] Kuroyuri-sama [4.] Kisa Shota [5.] Kuroko Tetsuya [6.] Amaimon

Kuroko Tetsuyan teen mitä luultavimmin ensi vuoden Desuconiin, mikäli sitä järjestetään kesällä edes! talvella en viitsi missään shortseissa ja pelipaidassa hyppiä ulkona :-D Tässä seuraavassa kollaasissa on ne, joista olen jo tehnyt joitain muistiinpanoja ja yrittänyt etsiä kyseisille hahmoille sopivia peruukkeja, mutta saa nähdä, miten käy! ja pst, seuraavaankin kollaasiin tuli vahingossa Kurokon kuva, mut nevermind, ignooratkaa se :-D[1.] Gauche Suede [2.] Gasai Yuno [3.] Kaoru ( vasemmanpuoleinen ) [4.] Kuroko Tetsuya again [5.] Onodera Ritsu [6.] Matt ( tämän teen varmaan ensi vuoden Kirsikankukkaconiin ) [7.] Rin [8.] Lag Seeing + Miguel from Tie El Doradoon, josta en löytänyt sopivaa kuvaa!

Huih, tämähän oli oikea kunnon hehtopostaus! nyt jatkan musiikin popittamista, luen ficciä ja illemmalla menen saunaan ja katson Kuroko no Basketin kahdeksannentoista jakson! siitä ei ole ilmestynyt enempää jaksoja ;__; Miten jaksan odottaa, että loputkin jaksot ilmestyy yy.

Adios

No comments:

Post a Comment

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!