August 6, 2012

Häppätorstai

heippa kaikki vanhat ja uudet lukijat! n__n

Olen hyvin pahoillani mun postailemattomuudestani, mutta oon vaan halunnut nauttia näistä viimeisimmistä kesälomapäivistä, ennen kuin koulu taas alkaa ja se karu paluu arkeen koittaa! Nyt mulla olisi kuvia näytettävänä enemmän kuin laki sallii, mutta en jaksanut muokkailla hirveästi kuvia niin laitan tähän postaukseen kuvia vain viime torstaista ^^ ja kuten otsikosta voikin päätellä, viime torstai oli Iidan ja mun häppätorstai. Ette ehkä ymmärrä, mutta etteköhän tule ymmärtämään joskus XD Iidalla oli töistä noin neljän päivän loma, joten me päätettiin torstaina lähteä kaupungille ja myöhemmin samana päivänä käppäilemään joka paikkaan. juotiin vähän siideriä ja lonkeroa pitkästä aikaa, koska omnom limelonkero on jotain parhautta heti Breezerien ja Smirnoffin jälkeen ;_;ollaan ihan juuri lähtökuopissa!Iida siinä heruttelee kieliläväriään, jonka hän meni ottamaan noin pari-kolme viikkoa sitten Lokalahdella järjestettävillä festareilla aka Karjurockissa :-D tiesin kyllä, että Iida jotain tuollaista uhkaili, mutten ihan odottanut hänen päräyttävän tällä tavalla näin nopeasti! Eniveis, kielilävärit on kivoja :')


söpö Iiduska

Ihan ensimmäisenä me istuskeltiin sellaisella kukkulalla, minne me mennään aina uutena vuotena katselemaan raketteja kello 00:00 ja räjäytellään siinä samalla niitä isoimpia raketteja, joita me ollaan ostettu. tosta me sitten suunnattiin Pahanniemensillan luo ja otettiin vähän lisää kuvia, tanssittiin 2NE1:in tahtiin ja naureskeltiin enemmän kuin laki sallii XDnäytän siltä kuin olisin tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa raskaana... :-D


Muuten ei ole mitään sen ihmeellisempää tapahtunut! kävin viime keskiviikkona isin kanssa Manhattanin kirppiksellä ja tuli ostettua Toy Story 2 vhs ( 40snt ) ja The Callingin Two-levy ( 1€ ). Emma oli meillä myös samana päivänä ja mekin oteltiin vähän kuvia, mutta tässä teille yksi kaverikuva, joka on mun mielestäni ihana ja tosi kiva!
Viime perjantaina mun piti mennä Helsinkiin, mutta suunnitelmat muuttuivat ja jäin sitten kotiin. isillä oli viimeinen kunnon lomaperjantai, joten me päätettiin lähteä Naantaliin syömään! isillä meni taas meihin rahaa jotain yli 120 euroa... XD Mutta oon onnellinen, koska sain sieltä yhdestä mun lempiputiikista viimeinkin sellaisen ihanan Coca Cola-kyltin ;__; maksoi 15 euroa, mutta oli kyllä kuulemma ostamisen arvoinen oioioi! Kuvia olisi perjantailta, mutta... en ole ehtinyt siirtämään niitä omasta kamerasta koneelle :( ja lauantaina olin Jiipeen kanssa keskustassa, näin nopeesti Matildaa ja hänen poikaystäväänsä Emiliä ja sitten me tultiin Jiipeen kanssa meille katteleen leffaa ja Criminal Mindsia!

Tänään olisi tarkoitus lukea terveystietoa ja katsoa Tegami Bachia :') yritin viime yönä katsoa Code Geassia, mutten pystynyt keskittymään niin siirryin Tegami Bachiin, koska oon lukenut sitä mangaa volume seiskaan asti, joten tiedän jo sen idean yms! Ja Tegami Bachi on muutenkin niin hyvä, etten kestä ;__;


Rammstein - Moskau

adios kaikille!

7 comments:

 1. 日本語はダメですか?

  ReplyDelete
 2. Ku olit joskus puhunu, että haluisit japaniin työharjotteluun? Nii mistä aijot saada sellasen ja minne aijot mennä? (: ois toosi ihanaa kuullu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joskus joo taisinkin ihkutella sitä joka paikassa, että haluaisin muuttaa Japaniin ihan kokonaan ja päästä samalla töihin, mutta nyt uudet tuulet puhaltaa :') Oon kiinnostunut enemmän Italiaan muuttamisesta, koska opiskelen kyseistä kieltä ja olisi ihanaa päästä oppimaan sitä enemmän. Japaniin aion joskus kyllä mennä, mutta ainoastaan matkailumielessä :( Eli en osaa kyllä yhtään auttaa tai vastata kysymykseesi.

   Delete
 3. ihana tuo sun header/banner/whatever :)

  ReplyDelete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!