August 26, 2012

Being yourself is the prettiest thing a person can be

heipsun pitkästä aikaa! n__n

Tosiaan, viime postauksesta on suhteellisen kauan aikaa, mutta nyt olen taas täällä elävämpänä kuin koskaan! olen ollut tällä viikolla ihan kamalan väsynyt ja olen vain nukkunut ja huolehtinut kaikista stressaavista asioista, joten senkään vuoksi musta ei ole kuulunut mitään :( anyhow, alempaan postaukseen oli tullut muutamia kysymyksiä, joihin ajattelin nyt vastailla! Olisi mulla tietysti näytettävää kuvienkin puolesta, mutta postailen varmaan huomenissa sitten niistä muista asioista :') mutta kiitoksia kysymyksistä! Niitä tuli ihan tarpeeksi, joten tack så mycket! ^^

Aiotko mennä Japaniin ja mitä oot ajatellut tekeväsi siellä?
Kyllä mä joskus aion mennä ja oon ajatellut meneväni sinne ihan vain matkailu-/turistimielessä :') joskus pienempänä olin kamala Japani-fani ja halusin muuttaa sinne ja mennä töihin, mutta se maa ei välttämättä ole ihan mua varten asumismielessä. eihän sitä tietenkään tiedä, mitä tapahtuu tulevaisuudessa, mutta nyt jos vaan ihan ensin pääsisi sinne muutamaksi viikoksi lomailemaan niin olisi jees! Tsekkaisin kaikkia kivoja nähtävyyksiä, shoppailisin of course ja jos osuisi jonkun kivan bändin tai artistin ( esim. the GazettEn, Koda Kumin tai Miyavin ) keikka samalle ajankohdalle ja olisi mahdollisuus saada keikkaliput niin sitten myös keikkailisin ehdottomasti!

Olen saanut sellaisen käsityksen, että seurustelet?
Joo, no eiköhän monet sen ymmärrä, kun aina puhun täällä Jiipeestä :') Eli siis kyllä mie seurustelen!


Missä tapasit tämän poikaystäväsi ensimmäistä kertaa, miten koko homma lähti liikkeelle ja miten pitkään olette olleet yhdessä?
Olemme olleet yhdessä pian n. 4 kuukautta ja öö, kaikki taisi lähteä siitä, kun tutustuimme netissä ( JES !!!11 ), juttelimme lähes päivittäin ja kun saimme molemmat tietää, että asumme lähellä toisiamme niin päätimme nähdä. Ensimmäisen kerran me nähtiin 17.4, Turun lukiolaisten yliopistopäivänä keskustassa, eikä siinä kyllä paljon ehditty mitään jutella. mutta samalla viikolla me nähtiin kyllä uudestaan!


Miten paljon kulutat rahaa kuukaudessa?
En oikeastaan tiedä, suhteellisen vähän nykyään, kun ei mulla ole rahaa.


Lempiohjelmasi, kun olit lapsi?
MUUMIT!! :-D katselin myös Pikku Kakkosta aina ja kaikkia muitakin lastenohjelmia, eli on hyvin hankalaa sanoa niitä muita tiettyjä lemppareita, kun tykkäsin varmaan lähes kaikista.


Millainen olit ala- ja yläasteella? Oletko omasta mielestäsi muuttunut yhtään?
Ala-asteella olin suhteellisen hiljainen ihan vain tiettyjen syiden takia. En uskaltanut puhua, koska pelkäsin, että mua pilkattaisiin enemmän enkä vain hirveästi kyennyt olemaan sosiaalisissa tilanteissa normaalisti. mutta mitä vanhemmaksi kasvoin, sitä paremmin opin tutustumaan ihmisiin, ystävystymään ja puhumaan esimerkiksi luokan edessä. yläasteella puhuin koko ajan ja mä oikeasti nautin siitä. Se oli parasta, kun oli kavereita, jotka eivät pilkanneet tai nauraneet, jos jotain sönkötti väärin tai jotain. Nykyään puhun enemmän kuin laki sallii ja ystävystyn melko helposti ihmisten kanssa. Ja tietysti oon muuttunut, kuka nyt ei olisi ? oon muuttunut sekä ulkonäöllisesti että sisäisesti, mutta toivon, etten pahempaan suuntaan. ennen en osannut olla sosiaalisissa tilanteissa; nykyään en osaa olla pahemmin yksin tai hiljaa.

Mitä aiot tehdä, kun ylppärit on ohi?
Etsin itselleni työpaikkaa, jotta voisin vähän tienata rahaa, otan varmaan tatuoinnin käsivarteen ja Emman kanssa meidän olisi tarkoitus lähteä pienelle tutkimusretkelle Italiaan ja muuallekin!

Oletko aina asunut Turussa?
Jepajep.

Voisitko joskus tehdä sellaisen postauksen, missä ihmiset saisivat kysyä kysymyksiä sekä sulta että sun poikaystävältä? Siis että ne kysymykset liittyvät teihin ja kummatkin vastaavat :)
Mulle on aivan sama, ehkä joskus! :') Saa nähdä, mitä mieltä Jiipee on tästä :-D

Lempikauhuleffasi?
Varmaan ne Sawit, jotka oon nähnyt :') tykkään myös Dead Silencesta, Hide and Seekistä ja Black Swanista. muita ei nyt tuu mieleen! En ole enää niin hirveän innokas katsomaan kauhuleffoja :( Joskus pienempänä tykkäsin katsoa joitain, mutta erilaisten klovnileffojen jälkeen ( joo, pelkään klovneja ja kaikenlaisia nukkeja, jotka näyttää pelottavilta ) musta tuli tällainen nynny.


Mikä on sun lempijuhlapyhäsi?
ehdottomasti Halloween! Vaikka olenkin tällainen nynny, niin tykkään keksiä kaikkia kivoja asukokonaisuuksia Halloweeniksi :-D tykkään myös joulusta, koska silloin saa mahdollisuuden viettää paljon aikaa perheen ja sukulaisten kanssa ja meillä on jouluisin niin ihania perinteitä, että ah mie tykkään :')

Mistä blogisi nimi on lähtöisin?
öäh, en muista... ennen tämän blogin nimi oli joku People Error ja se oli peräisin the GazettEn biisistä :-D varmaan tämä Delicious Circuskin on jostain biisistä...? Tyyliin Foxxi misQin jostain biisistä tai jotain. En nyt kyllä yhtään muista!

Mikä on sun aito hiustenväri?
Platinablondi :') myöhemmin mulle kasvoi maantienruskea tukka, mutta nykyään mulla tosiaankin on blondi pää, koska tämä väri on kuulemma mulle sopiva ihan vain siksi, kun pienempänä mulla oli tällaisen väriset hiukset.

Onko The GazettE vieläkin sun lempibändisi?
On totta kai!

5 parasta asiaa sun poikaystävässä, Juha-Pekkako sen jäbylin nimi nyt olikaan?
viisi asiaa ei riitä :') Mut jos nyt täytyy sanoa vain viisi niin ainakin se, että [1] hän on valmis kuuntelemaan mun ruikutustani, eikä vähättele mun ongelmiani. [2] Ja tykkään myös siitä, että Jiipee tekee aloitteita esimerkiksi puhumisen ja tekstaamisen kanssa, koska itse olen vähän tällainen urpo, etten kehtaa aloittaa keskusteluja tai olla ensimmäinen, joka lähettää viestin. [3] JIIPEEN NAURU JA HUUMORINTAJU aina välillä en tosin ymmärrä sen vitsejä tai muita juttuja... :-D [4] Jiipee on myös luotettava ja ihanan rehellinen. [5] Ja pakko sanoa viidentenä asiana, että... hän osaa olla tosi romanttinen. itse kun olen tällainen romantiikanjanoinen sielu niin aww en kestä, kun Jiipee on niin ihana ja semmonen nöpöli okok tästä tuli vähän tällainen ällösöpö vastaus, mutta tässä nyt ainakin ne viisi asiaa, joista tykkään hänessä!


Onko sulla Instagram?
Ei ole!

Pahin tapaturma, joka sulle on tapahtunut?
Niitähän on muutamakin, mutta en niistä viitsi sen enempää tarinoida :( enkä usko, että ihmisiä kiinnostaa tietää, millaisia tapaturmia mulle on sattunut.

Oletko allerginen millekään?
mulla on nikkeliallergia ja oon myös allerginen tomaateille ja katkaravuille. Niistä tulee sellaista inhottavaa ihottumaa, Emmi doesn't approve.

Miten hyvä olet koulussa?
Sellainen ihan keskiverto, I think ? on tietysti sellaisia aineita, joissa kusee niin pahasti, ettei löydy edes sanoja ( esimerkiksi matikka ja ruotsi ) ja sitten myös sellaisia, joissa olen imo ihan hyvä ( esimerkiksi äidinkieli, italia, englanti ja maantieto ). Mutta luulen, että mulla on motivaationpuute niitä aineita kohtaan, jotka menevät huonosti. ala-asteella mun huonoin numeroni oli 7 ja sitäkin numeroa tuli harvoin. Jos olisin yläasteella ollut pikkasen ahkerampi niin saattaisin pärjätä paremmin.

Mitä aineita aiot nyt kirjoittaa ylioppilaskirjoituksissa?
Syksyllä terveystiedon ja ruotsin, keväällä äidinkielen, englannin, italian ja maantiedon!


Kirjoitatko enää ficcejä?
Kirjoitan, mutta nyt koulun takia en ole ehtinyt enkä jaksanutkaan. mutta ehkä nyt syksyn ylppäreitten jälkeen voisin vähän jatkaa keskeneräisiä tekstejäni ^^

Tykkäätkö enemmän j-rockista vai k-popista?
en osaa sanoa, tykkään molemmista yhtä paljon :') j-rock on mulle kyllä periaatteestakin tärkeämpi musiikkigenre, koska aikaisemmin kuuntelin niin paljon kaikkia j-rockbändejä ja niiden avulla sain niin paljon uusia kavereita ja ystäviä. Tässä on nyt kyllä tullut kuunneltua enemmän k-popia, mutta en aseta näitä kahta genreä silleensä mihinkään tärkeysjärjestykseen. Tykkään kaikenlaisesta musiikista enkä vain muutamasta tietystä genrestä.

Minne aiot hakea lukion jälkeen?
Töihin ja varmaankin opiskelemaan lähihoitajaksi tai kampaajakoulutukseen! saa nähdä.

Onko sulla ja sillä Jiipeellä ollut riitaa?
Eips :') ei ainakaan vielä.

Mikä on sun tumblr-nickisi?
feelings and heartbeats!


Lempitvsarjasi?
Atm Criminal Minds, Gossip Girl, Californication, Skins ja Todistettavasti syyllinen. tykkään myös Paosta, Sin Tetas no hay Paraisosta ja Beck-leffoista :')

Lempivaatekappaleesi?
Varmaan tällainen ihana I London-huppari, mustat farkkulegginssit sekä muutkin isot neuleet ja villapaidat. t-paidoista tykkään eniten keikkapaidoista ja mustasta paidasta, jossa on värikkäitä kukkakuvioita.

Kengänkokosi?
35-37, riippuu kengän mallista. Joskus, mutta harvoin, saatan ostaa koko 38:in kenkiä.

Entäs vaatekoko?
S-M, 36-38.

Lempibiisisi vaikkapa 2NE1:lta, Big Bangilta ja NU'ESTilta?
2NE1; I Don't Care ja Go Away, Big Bang; Haru haru, Fantastic Baby ja What is Right, NU'EST; Sandy, Face ja Action.


Onko sulla hyvä iho?
Ihan sellainen semihyvä, uskaltaisin väittää ^^ tietysti mulle aina välillä tulee finnejä, mutta kyllä ne ihan itsekseen sitten häviää aika nopeastikin. Laitan aina kosteusvoidetta suihkusta ja saunasta tultuani niin sen takia iho pysyy paremmassa kunnossa. Meikkaan nykyään myös vähemmän, koska en halua, että mun naama näyttää kamalalta pakkelikasalta tai ettei mun iho saa tarpeeksi happea kaiken sen meikin alta.

Mitä kieltä haluaisit opiskella?
Enemmän venäjää, espanjaa, japania ja koreaa!

Kuinka vanha se sun kissasi on ja mikä sen nimi on?

Hänen nimensä on Sessi ja hän on 11-vuotias :') täyttää ensi kesänä 12, oivoi. hänhän on jo vanha leidi!

Lempi- ja inhokkikouluaineesi?
Lempparit on äidinkieli, italia, englanti ja maantieto. Inhokkeja on MATIKKA, ruotsi, fysiikka ja kemia!

Vaikkapa 5 lempibiisiäsi lempibändiltäsi?
[1] Shiikureta haru, kawarenu haru [2] Reila [3] VOICELESS FEAR [4] Miseinen [5] UNCERTAIN SENSE


Mitä sivustoa käytät eniten?
facebookia, twitteriä ja tumblria.

Onko sinulla ollut lävistyksiä muualla kuin korvissa?
Ei ole ollut, eikä välttämättä tule olemaankaan. kieliläväri ja medusa kyllä kiinnostaisivat, mutta ehkä turmelen itseni muutamalla tatuoinnilla ja jätän lävistykset väliin :') korviin ajattelin kyllä vielä ottaa muutaman korun, mutta ajankohtaa en osaa sanoa.

Haluaisitko jonkin tietyn lävistyksen?
kielilävärin tai medusan.

Lempiblogisi atm?
she moves in her own way, Dreams of Ida ja ONNEA ON... :')


Kiitos näistä kysymyksistä! Niihin oli jälleen kerran kivaa vastailla :') Nyt ajattelin vähän muokkailla tämän blogin ulkoasua ja tehdä jotain kivaa tänään. ehkä päädyn lukemaan terveystietoa, koska sain äskettäin ihan hirvittävän motivaatiopuuskan, ettei nimeksikään! :D huomenna värjään hiukset ja valmistaudun henkisesti luokkakuvaukseen, joka meillä on heti maanantaina 27.8... Mutta joops, palaillaan huomenissa! ^^

adios!

No comments:

Post a Comment

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!