July 18, 2012

Trip to Hämeenlinna 14.7.2012

heips!

Kuten lupasin, tässä teille kuvapostauksen muodossa mun viime lauantainen Hämeenlinnan reissuni :') Menossa mukana oli Emma, äippä ja isi! Kotoota me lähdettiin noin yhdentoista aikoihin aamulla ja pelipaikoilla oltiin yhden jälkeen. Käytiin vähän kaikkialla ja sitten joskus neljän jälkeen päädyttiin syömään johonkin Ravintola Seepraan, jossa toimi myös SteakHouse tai jotain sinnepäin. voin vain sanoa: hyi. En enää ikinä mene siihen ravintolaan syömään mitään. pöydät oli pyyhkimättä, ne oli ihan tahmaiset, oli ihan oudot veitset käytössä ja seinällä roikkuva taulu oli vinossa ääärgh. Mikään ei ärsytä mua niin paljon kuin se, jos jokin taulu on vinossa.. :--Dtää oli ainut kuva tosta sorsasta, mikä ei ollut heilahtanut!


Käytiin myös tsekkaamassa Hämeen Linna, en oo koskaan ennen käynyt! oon ainoastaan käynyt Vankila- ja puhelinmuseossa, joten tämä oli ihan kiva kokemus ^^


Toi oli ihan älycoolius !


Kelpaisi mullekin opiskella jossain tuonnäköisessä rakennuksessa :( Raision lukio, kun on ulkomuodoltaan ihan hirrrrveän ruma ja ankea... Emmi doesn't approve that much!


me käytiin myös katsomassa Vanajanlinna! oon käynyt siellä joskus pienempänä ja niin kuin muistinkin niin oli kyllä ihan mahtavat näköalat! Mulla on korkeanpaikankammo niin oli, jälleen kerran, todella vaikeaa kiivetä sen tornin ensimmäiselle tasolle. Pienenä kävin siellä ihan ylhäällä, mutta nyt mä en uskaltanut enkä edes viitsinyt mennä. Yh, harmittaa, kun mulla on korkeanpaikankammo :( mutta elämäähän se vain on!

Siinäpä ne kuvat! Olisi mulla enemmänkin kuvia, mutta eiköhän nämä riitä ^^ Tänään oon myös ehtinyt lukea pari kappaletta terveystietoa, ollut hetken aikaa ulkona ottamassa aurinkoa ja nyt päädyin koneelle, koska asdddd väsymys. tänään meillä on illemmalla sauna ja ajattelin myös katsoa Criminal Mindsin ekaa tuokkaria! Oon ihan koukussa siihen sarjaan apua *-* Ja hupsista, tilasin ihan vähän aikaa sitten myös Traconiin rannekkeen, jee! nyt ei tarvitse kantaa siitäkään huolta. muita suunnitelmia täksi viikoksi on ainakin se, että torstaina menen Jiipeen luo ja perjantaina mie lähren Lokikselle once again!

heippa kaikille

2 comments:

  1. miten sie muokkaat noi kuvas :o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muokkaan kuvien tarkkuutta ja valotusta Gimp 2.0:lla ja sitten olen koukuttunut yhteen nettisivuun, missä voi muokata kuvia myös kivalla tavalla: www.pixlr.com/o-matic/ :)

      Delete

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!