July 4, 2012

Hello July!

moikka!

Onneksi täksi kuuksi on luvattu lämpimiä ilmoja niin ehkä pääsisi jossain välissä käymään vaikka Ruissalossa uimassa ja ottamassa aurinkoa. Tai voishan sitä jonnekin muuallekin mennä, esimerkiksi Maskuun, mutta olisi kiva päästä jonnekin uimaan ja ruskettumaan eniveis :) Viikonloppuna on onneksi se kauan odotettu Ruisrock, ja totisesti toivon, että on mahtavat ilmat! mun piti aluksi mennä perjantaina sekä sunnuntaina, mutta suunnitelmat muuttuivat; oon menossa ainoastaan sunnuntaina, koska perjantaina olisin mennyt katsomaan vain The Rasmusta. en viitsi sen takia tuhlata rahaa :( Isi lupasi maksaa mulle sitten The Rasmuksen Logomon keikan lokakuussa ^^ se käy enemmän kuin hyvin! Sunnuntaina meen kuitenkin tsekkaamaan Two Door Cinema Clubin, Bloc Partyn, Apulannan, Robinin ( kyllä, pakko !!11oneone ) ja Snoop Doggin :) tai siis, nämä nyt ainakin ja muita siinä samalla sitten!

Nyt kuitenkin muutamiin ostoksiin! Dependin kynsilakat 3€ / kpl Kicks
body splash mango passion 3,95€ GT
Escada skirt off black 7,95€ GT
skull silver necklace 2,50€ GT

Kynsilakat ja toi body splash on ostettu molemmat lauantaina Ideaparkista, kun me mentiin sinne perheen kanssa. ajomatka oli suhteellisen uuvuttava, vaikkei se kestänytkään kuin joku vähän alle kaksi tuntia. Mun piti ostaa Ideaparkista myös sellainen ihana Superman-paita, mutta se oli suhteellisen kallis ( 15€ ) niin jätin ostamatta :( olisi kyllä ollut ihan superihana. Me syötiin paikanpäällä myös aamupalaa ja joskus kolmen-neljän aikoihin mentiin syömään johonkin burgerimestaan - vai mikä olikaan - ja voin kertoa, että mun kanakori/-lautanen oli ihan älyttömän hyvä ;~;


Sunnuntaina olin sen sijaan Emman luona once again ja mentiin tosi pitkälle kävelylenkille. oli ihan kivan lämmin sää ja tulipahan ainakin käveltyä enemmän kuin tarpeeksi! Kierreltiin lähellä Turun Tuomiokirkkoa ja Turun yliopistoa, koska oltiin etsimässä Emman kesätyöpaikkaa. loppupeleissä me ei löydetty paikkaa, koska se oli kuulemma just muuttanut Halisista lähelle Turun keskustaa, jotenka... luovutettiin joku tunnin yrittämisen jälkeen :( mutta mun päivän asu näytti kuitenkin tältä!


laukku Seppälä / itsetuunatut shortsit H&M / toppi & paita H&M / rannekoru Saksa

Muita kuvia sunnuntailta en ehtinyt muokkaamaan tai uppaamaan Photobucketiin :( mutta kuten jo muutama postaus sitten lupasin laittaa niistä mun Shion- ja Ciel-peruukeista kuvaa niin täältä tulee! vielä on vähän tekemistä molempien cossien kohdalla, mutta ne on suhteellisen valmiita molemmat ja oon iloinen siitä ´U`
Tässäpä olisi Ciel Phantomhiven peruukki! tarkkaa väriä on näistä kuvista vähän hankalaa määritellä, koska oon muokannut nämä täällä. muutama aika sitten ostin uudet tekoripset, joiden laittamisessa on ollut ongelmia, koska se liima on suhtkoht huonoa :( mutta mitäs tykkäätte ? näytänkö edes vähän Cieliltä ? Ja sanon vielä, että mulle tulee parempi rusetti, kunhan sellainen löytyy + tuosta pääkallokepistä puuttuu sinistä narua.and here is Shion from NO.6! nämäkin kuvat olen muokannut täällä, tosi kätevä ja helppo tapa muokata kuvia kivemmiksi. Näitä molempia peruukkeja täytyy vielä vähän leikata, jotta esimerkiksi toi etulirppa ei olisi niin pitkä. Kuvan ottamishetkellä tuo etulirtti kutitti aika paljon enkä sen vuoksi pystynyt ottamaan paljon kuvia. multa puuttuu tästä cossista vielä punaiset piilarit, joita en välttämättä pysty rahatilanteen vuoksi ostamaan. Onhan se vähän mälsää jättää ne ostamatta, mutta no can do :( mutta mitäs tykkäätte näistä kuvista ? Onko edes samaa näköä kuin NO.6:en Shionilla ?

nyt menen kuitenkin siivoamaan isosiskon vaatekaapin ( don't ask :-D ) ja sitten meen taas lukemaan terveystiedon ylppäreihin! Kirjoittelen tänne sitten enempi tällä viikolla tai ensi viikon alussa ^^ Toivottavasti kuitenkin vielä tällä viikolla!

adios

ps. DO WANT THESE:


perfection

No comments:

Post a Comment

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!