July 23, 2012

Haaste

heissan!

Saavuin tänään jälleen kotiin Lokalahdelta ja pakko sanoa, että oli ihan mahtava viikonloppu jälleen kerran :') Lokalahdella ei ole koskaan tylsää! katsottiin leffoja, käytiin kävelemässä, saunottiin, syötiin hyvää ruokaa ja kaikkia herkkuja, valvottiin myöhään, vittuunnuttiin Petran kanssa, koska muut mökissä olijat alkoivat pitää jäätänvoimasta chattia, kun me vielä nukuttiin, koukutuin The Voice-kanavaan ja oli pakko asentaa se omaankin televisioon ja me myös juteltiin Petran kanssa kaikkea randomia. ei ole oikeasti ainuttakaan kuvaa, mutta tämän postauksen pointti onkin eräs haaste, koska röspe haastoi mut!Ohjeet seuraaville: Jokaisen haastetun täytyy vastata niihin yhteentoista kysymykseen, jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa. Valitse sitten 11 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 11 uutta kysymystä, joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä, jolta sait tämän.

1. Tämän kesän paras muisto?
Juhannus ja Ruisrock. ja onhan niitä muitakin ihania ja kivoja muistoja totta kai, mutta nämä ovat ehdottomasti parhaimmat ^^ tykkäsin myös Helsingin reissusta, joka me tehtiin Iidan, Santerin ja Emman kanssa 4.6! silloin tuli pyörittyä Emman kanssa kahdestaan keskustassa ja näin myös Sallaa pitkästä aikaa. mut juhannus siksi, koska mökkeily on parasta ja Ruissi siksi, koska siellä oli ihan mahtavaa ja näin ihania bändejä livenä.

2. Suosikkielokuva ja -kategoria?
Voooi, suosikkileffoja on ihan liikaa! mut jos nyt sanon vaikka tyyliin viisi ihan lempparia niin ne on ehdottomasti Pirates of the Caribbeanit, The Karate Kid, Lords of Dogtown, Black Swan ja Henkien kätkemä. suosikkikategoriaa on vähän hankalaa sanoa, koska tykkään niin monentyylisistä genreistä... mut ehkä kuitenkin rakkausromantiikkahömppäpömppä!

3. Jos voittaisit miljoonan lotossa, mitä tekisit sillä nyt ja heti?
Lähtisin ehdottomasti ulkomaille ja ostaisin kaikkea mahdollista, mitä tarvitsen tai vaihtoehtoisesti en tarvitse! saattaisin myös lahjoittaa muutamalle ihanalle ihmiselle vähän rahaa, koska oon niin antelias :')


4. Mitkä ovat kolme parasta piirrettäsi?
Oon puhelias, semipositiivinen ja huolehtivainen! Toisaalta vähän hankalaa sanoa, mutta ehkä nämä on kuitenkin ne top3 parhaimmat luonteenpiirteet.

5. Olisitko ennemmin kuuro vai mykkä?
Nyt pistit pahan... Mykkä ehkä, koska en ikinä haluaisi olla kuuro.

6. Oudoin mieltymyksesi/tapasi?
No näitähän saattaa olla monta... :-D Tapana ehkä se, että kaiken on srsly pakko olla täydellisesti mun omassa huoneessani. jee OCD-taipumukset. oon aina tyyliin laittamassa maton suoraan tai silitän rypyt pois mun päiväpeitteeltäni. Toisaalta... En tiedä voiko tätä sanoa oudoksi tavaksi, mutta eniveis! En edes pysy laskuissa, kuinka monta outoa tapaa mulla on XD Ehkä myös se, että teen kaiken vaikeimman kautta...? outoja mieltymyksiä en edes kehtaa kertoa ahahhaa! oon vaan niin outo ylipäätään.


7. Kuinka usein "tarkistat" Facebookisi?
Lähes päivittäin, ellen ole lähtenyt mökille tai jonkun kaverin luo, missä en jaksa ja/tai pysty tsekkaamaan Facebookjuttuja :-D

8. Mitä mieltä olet alle 18-vuotiaana äideiksi/isäksi tulleista?
En oikein tiiä... onhan se vähän typerää heittää oma lapsuus niin sanotusti hukkaan, jos hankkii lapsen alaikäisenä. Tietysti se on eri asia, onko asiaa suunniteltu ja mietitty kauan, mutta srsly kannattaa elää omaa elämää edes 18-vuotiaaksi ilman lapsia, jotta ymmärtää, millainen maailma todellisuudessa on. En sano, että alle 18-vuotiaat isät ja äidit olisivat huonoja vanhempia, en todellakaan, mutta en usko, että kukaan on oikeasti aivan täysin valmis hankkimaan sen ikäisenä lapsia. Ihailen toki niitä, jotka uskaltavat ottaa ison harppausaskeleen kohti aikuisuutta, mutta itse en vain pystyisi tulemaan tämän ikäisenä äidiksi. Eli toisin sanoen, en oikein tiedä, mitä sanoa. toisaalta ihailen, toisaalta pudistelen päätäni.

9. Millaisena näet itsesi 10 vuoden kuluttua?
Olenko outo, jos sanon, etten vain yksinkertaisesti näe kymmenen vuotta tulevaisuuteen ? elän tässä ja nyt enkä mieti, mitä mulle tapahtuu kymmenen vuoden päästä.


10. Kuinka kauan käytät hiusten ja meikin laittoon päivässä?
Noin puoli tuntia tai tunnin :-D riippuu vähän päivästä ja olotilasta.

11. Lempieläin?
KISSA


Haastan: Suvin, Ainon, Liljan, Milan ja Maijun!

Kysymykset:
1. Mikä on mielestäsi maailman huonoin bändi/artisti?
2. Katsotko paljon elokuvia?
3. Lempibändisi?
4. Missä maissa olet käynyt elämäsi aikana?
5. Mitä televisiosarjoja seuraat?
6. Harrastatko mitään?
7. Lempikirjasi?
8. Jos sinulla on onnennumero, mikä se on?
9. Mikä on unelma-ammattisi?
10. Kumpi; kahvi vai kaakao?
11. Mitä mieltä olet Johanna Tukiaisesta ja Päivi Räsäsestä? ( :------D sorppa! I had to )

Tässäpä tämä! Nyt mie jatkan ropettamista Milan kanssa ja luen tässä samalla jotain kivaa ficciä LiveJournalista! oon jäänyt niin koukkuun niihin ficceihin, joita kyseinen sivusto mulle tajoaa... huomiselle ei ole suunnitelmia muuta kuin nukun pitkään, luen ylppäreihin, datailen ja illemmalla suihkuun! tiistaina sitten jee Kemiö kutsuu :') Siihen saakka,

adios!

No comments:

Post a Comment

you can write a comment in finnish, english, swedish, italian or french!